Благо 

Ассоциация христианских медсестер и волонтеров "Благо"

Главная задача Ассоциации - научить христианских медсестер и волонтеров ведению здорового образа жизни, профилактике заболеваний, заботе о людях с психологическими и психосоматическими проблемами, детей и инвалидов а также палиативной помощи.


Приветствую Вас Гость • Регистрация • Вход
Мобильная версия | 11:02, Суббота, 18.5.2024
ru uk en
Главная » 2019 » Март » 14 » Радість підтримати нужденних
16:41
Радість підтримати нужденних
Дякую Богу за таку можливість, яку Він дарував нам – здійснювати християнське служіння – турбуватися про наших ближніх. На Різдвяні свята наша команда Броварської районної організації ГО «Асоціація християнських медсестер і волонтерів «Благо» відвідала 10 сімей у смт Велика Димерка, Броварського району, в яких є люди з особливими потребами. Це давні наші друзі, якими ми, по мірі наших сил та можливостей, опікуємося і за яких ми турбуємося. Усі були раді нас бачити, у всіх був святковий настрій. Ми вручили їм продуктові набори. Це була неабияка підтримка для цих людей, а для декого єдина прикраса святкового столу. І тут хочеться згадати Святу Біблію:

"Я був хворий, і ви відвідали мене, я був нагий, і ви одягнули мене, я був голодний, і ви годували мене ... Коли ми зробили це, Господи? ... Коли ви зробили це для найменших з моїх братів (або сестер), ви зробили це для мене"

(від Матвея 25:45).


Ми дуже вдячні керівникам ГО «Асоціація християнських медсестер і волонтерів «Благо», зокрема Памелі Дандре, голові Наглядової ради Асоціації «Благо», Представнику Міжнародної Асоціації християнських медсестер (США) і отцю Миколі Ільницькому, голові Правління Асоціації «Благо», за надані продуктові набори, за їх християнське милосердя та небайдужі серця. Хай Господь усіх рясно поблагословить!


Юрій Рогач, пастор, голова Броварської районної організації ГО «Асоціація християнських медсестер і волонтерів «Благо»











Просмотров: 1107 | Добавил: rogach3 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа