Благо 

Ассоциация христианских медсестер и волонтеров "Благо"

Главная задача Ассоциации - научить христианских медсестер и волонтеров ведению здорового образа жизни, профилактике заболеваний, заботе о людях с психологическими и психосоматическими проблемами, детей и инвалидов а также палиативной помощи.


Приветствую Вас Гость • Регистрация • Вход
Мобильная версия | 11:25, Суббота, 20.4.2024
ru uk en
Главная » 2018 » Ноябрь » 12 » Є ще одна організація ГО «Асоціація християнських медсестер і волонтерів «Благо»
17:22
Є ще одна організація ГО «Асоціація християнських медсестер і волонтерів «Благо»
Нещодавно Памела Дандре, голова Наглядової ради та Наталія Лола, член Правління ГО «Асоціація християнських медсестер і волонтерів «Благо» відвідали смт. Велика Димерка Київської області, щоб підтримати та надихнути групу волонтерів ГО «Благо», поділитися досвідом, а також обговорити питання про створення районного осередку ГО «Асоціація християнських медсестер і волонтерів «Благо». Були проведені установчі збори, на яких головою Броварської районної організації ГО «Асоціація християнських медсестер і волонтерів «Благо» Київської області обрано Юрія Рогача, а заступником - Зінаїду Стеценко.
Потім Памела Дандре та Наталія Лола разом з групою волонтерів ГО «Благо» провідали тяжко хворого Вакуленко Діму та його маму Тоню. Діма з дитинства хворіє на ДЦП тяжкого ступеня, повністю прикутий до ліжка, майже не взмозі говорити, але все розуміє і всім цікавиться та за всіх молиться.

Діма зустрів гостей дуже радісно для нього є дуже великою втіхою коли його хтось провідує. Діма дивився на нас щасливими очима, які світилися радістю та любов’ю, а на обличчі була велика та щира посмішка. У нас було дуже тепле та щире спілкування. Мама Діми - Тоня поділилася спогадами про життя, про труднощі, з якими вони змушені боротися кожного дня. Памела передала Дімі великого пакунка з памперсами, які йому дуже потрібні.
Діма та його мама Тоня - це не одна сім’я, якою опікуються та стараються допомогти волонтери ГО «Благо» смт. Велика Димерка. Таких сімей близько десяти і їх кількість постійно збільшується.
Отже, у нас була дуже тепла зустріч давніх друзів та однодумців з гарячими серцями, які горять бажанням допомагати ближнім, а ГО «Асоціація християнських медсестер і волонтерів «Благо» збільшилася ще на одну районну організацію. З нетерпінням чекаємо на наступний семінар, щоб дізнатися, як завжди, багото нового, корисного і цікавого, зустрітися та поспілкуватися з нашими друзями – членами ГО «Благо» з багатьох регіонів України. сподіваємося на розширення нашої організації у Броварському районі.

Юрій Рогач, голова Броварської
районної організації ГО «Асоціація
християнських медсестер і волонтерів
«Благо» Київської області
Просмотров: 1186 | Добавил: rogach3 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа