Благо 

Ассоциация христианских медсестер и волонтеров "Благо"

Главная задача Ассоциации - научить христианских медсестер и волонтеров ведению здорового образа жизни, профилактике заболеваний, заботе о людях с психологическими и психосоматическими проблемами, детей и инвалидов а также палиативной помощи.


Приветствую Вас Гость • Регистрация • Вход
Мобильная версия | 05:43, Пятница, 26.4.2024
ru uk en
Главная » 2020 » Январь » 18 » Микола
23:57
Микола
Серед мешканців хоспісу є в нас улюбленці... І не тому, що вони чимось особливі! Ні, це ті, котрі ніяк не можуть зрозуміти, що Христос - наша НАДІЯ!



Микола-- один із них...
Родом із західної України. Із дитинства чув про Бога від бабусі та мами. Хата була вся в образах: Христос розіп'ятий, Матір Божа з маленьким Ісусом, Микола - угодник . Молилася вся сім'я. Та й усі навколо щиро вірили у Господню благодать.
Життя надто коротке і надто жорстоке, якщо у ньому немає Бога. Так трапилося і з Миколою.
Але ж є надія!
«Ви знаєте, що не тлінним сріблом та золотом вас було викуплено від марного життя, якому ви навчилися від ваших предків, а дорогоцінною кров’ю чистого і непорочного Ягняти — кров’ю Христа». (1Послання Петра 1:18-19)
Наш обов’язок -- молитися за Миколу. І як же було б добре, якби з вуст старенького пролунали сповнені каяття слова: «Але, Господи, хоч невимовна Твоя доброта до мене, як багато разів я відплачую Тобі чорною невдякою й тяжко ображаю Тебе, свого найкращого Добродія. Господи, Господи! Не пам’ятай мені цього. Ти, що простив розбійникові на хресті в годину його смерті й відкрив йому небесний рай, помилуй і мене під вечір мого життя. Будь мені милосердний, Ісусе!»
Віримо, що люблячий Спаситель не залишить його грішну душу.



P.S Микола любить гостинці, а ми йому нагадуємо, що це -- від Господа...
Просмотров: 1557 | Добавил: rogach3 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа