Благо 

Ассоциация христианских медсестер и волонтеров "Благо"

Главная задача Ассоциации - научить христианских медсестер и волонтеров ведению здорового образа жизни, профилактике заболеваний, заботе о людях с психологическими и психосоматическими проблемами, детей и инвалидов а также палиативной помощи.


Приветствую Вас Гость • Регистрация • Вход
Мобильная версия | 20:17, Пятница, 19.4.2024
ru uk en
Главная » 2019 » Февраль » 24 » Враження про семінар
00:13
Враження про семінар
15 - 17.02.2019 р. у смт. Коцюбинське на базі Центру реабілітації та соціального розвитку «Логос» відбувся черговий семінар «Теоретичні та практичні аспекти формування, збереження і зміцнення здоров'я в Християнському служінні» в рамках навчального курсу «Основи Християнського служіння. Значення і роль медичних працівників та волонтерів».

Організувати триденний семінар так, щоб по приїзду не було ні краплі втоми, а навпаки маса позитиву - це мистецтво, і наші керівники ГО «Асоціація християнських медсестер та волонтерів «Благо» отець Миколай Ільницький, Памела Д'андре та Анатолій Царенко впоралися неймовірно круто! Сама атмосфера, коли збираються християни різних конфесій, як одна команда, в мене створює враження, що так збиралися перші християни. Перед нами купа викликів, у нас немає бажаних ресурсів, але є неймовірно сильне бажання служити людям, змінити цей світ, і ми вкотре це зробимо.
Просто виступають сльози, коли я бачу молоду лікарку Ксенію Волкову, яка, незважаючи на інвалідність, приїхала із Запорізької області, щоб одержати нові знання і прозвітувати про те, як вона і члени її організації служать людям у себе в місті Приморську. Надихає на ще більшу роботу, коли бачиш, як член нашої організації з Броварського району Юрій Рогач в інвалідному візку намагається згуртувати навколо себе християн-волонтерів, багато з яких також змушені бути на інвалідних візках. Господи, допоможи і підтримай їх служіння!
Неймовірні за змістом та емоційним насиченням були скап-конференції з нашими колегами з Великої Британії та Шотландії, які, незважаючи на пенсійний вік, віддають свої серця людям, і досвід служіння поважних християнських медсестер вражає.
Особливо запам’яталося спілкування з християнською медсестрою Барбарою Макфарлейн з Шотландського міста Данді. Поважна літня жіночка, дуже схожа на англійську королеву, дуже мило вимовляла на шотландський манер назву соціальної мережі – «фейшбук». (Чомусь вона мені нагадала мені наших жінок із Західної України, коли на свята вони вітаються: "Христос шя рождає").
Де ще можна живцем поспілкуватися з завідувачкою кафедри філософії Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л.Шупика доктором філософських наук професором Світланою Пустовіт про екзистенціоналізм Шелера і мого героя Віктора Франкла? - тільки у нас в "Благо". А інтерактивні лекції завідуючої лабораторією Інституту геронтології НАМН України, професора кафедри паліативної та хоспісної медицини Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л.Шупика доктора медичних наук професора Віри Чайковської і виконавчого директора Асоціації Християнських медсестер і волонтерів «Благо» кандидата медичних наук, доцента кафедри паліативної та хоспісної медицини Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика Анатолія Царенка викликають захоплення і запам’ятаються надовго. .
Все було просто неймовірно, і я дуже гордий за свого заступника Черкаської обласної організації Асоціації Християнських медсестер і волонтерів «Благо» Сергія Псюрника, який отримав міжнародний сертифікат про проходження навчання.
Як добре, що крізь сірі будні ми можемо мати раз від разу свято - так зустрічатися і надихати одне одного не опускати руки у Християнському служінні і працювати далі.
Друзі, дякую всім вам за цей неймовірний заряд позитиву і Божого благословення!


Отець Ігор Лєсов, голова Черкаської обласної
організації Асоціації Християнських
медсестер і волонтерів «Благо»














Просмотров: 950 | Добавил: rogach3 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа