Благо 

Ассоциация христианских медсестер и волонтеров "Благо"

Главная задача Ассоциации - научить христианских медсестер и волонтеров ведению здорового образа жизни, профилактике заболеваний, заботе о людях с психологическими и психосоматическими проблемами, детей и инвалидов а также палиативной помощи.


Приветствую Вас Гость • Регистрация • Вход
Мобильная версия | 00:26, Суббота, 27.4.2024
ru uk en
Главная » 2019 » Декабрь » 17 » Господь дарує свято
10:34
Господь дарує свято
Господь дарує свято


Вся наша команда по особливому хоче подякувати Богові за подію, за яку молились не один рік. Наприкінці серпня, нашій команді вдалося провести п'ятиденний табір для людей і діток з особливими потребами, та їхніх сімей. Це були особливі та незабутні дні, як для команди, так і для тих, хто відвідував табір. Господь по особливому явив Свою милість та любов. На початку табору у нас було коштів тільки на два дні, і то при жорсткій економії, а завершили з надлишком коштів. Господь, на протязі табору, благословив на все потрібне, з надлишком. В програму табору
входили: молитва, прославлення бога співом та музикою, Слово Боже, смачний обід, ляльковий театр, ігри, конкурси, вікторини та цікаві поробки. А на завершення останнього дня було барбекью зі смаженими ковбасками на вогнищі. Але, особливо що нас вразило і переповнило наше серце радістю те, що ми планували, що учасників нашого табору буде, максимум, чоловік 30 наших підопічних, та членів їх родин. І були дуже вражені, та здивовані, що до табору приєдналося багато дітей з вулиці, які випадково узнали про табір. Вони всі із задоволенням слухали слово Боже, молилися, та прославляли Бога. До табору кожного дня приходило, майже, 50 людей. Для всіх це були не-забутні дні, і дуже приємні враження.


Посилання на відео:

Виступ лялькового театру

Гра на подвір'ї











































Просмотров: 747 | Добавил: rogach3 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа