Благо 

Ассоциация христианских медсестер и волонтеров "Благо"

Главная задача Ассоциации - научить христианских медсестер и волонтеров ведению здорового образа жизни, профилактике заболеваний, заботе о людях с психологическими и психосоматическими проблемами, детей и инвалидов а также палиативной помощи.


Приветствую Вас Гость • Регистрация • Вход
Мобильная версия | 20:10, Четверг, 2.5.2024
ru uk en
Главная » 2019 » Декабрь » 17
Приклад служіння ближньому


По Божій милості та благодаті, нещодавно була можливість відвідати акцію «Колеса світу», яку проводила міжнародна громадська організація «Джоні та друзі». В програму входила дводенна конференція, де розглядалися особливості служіння для людей з особливими потребами, в світлі Слова Божого, та роздача інвалідних візочків для людей, які їх потребували. У нас було багато знайомств та спілкування. Були попередні домовленості про співпрацю. Господь благословляв ці дні по особливому. Але мене дуже вразила одна річ. Я, людина з інвалідністю з дитинства першої групи, також користуюсь візочком. Я там побачив команду фахівців, яка приїхала з Сполучених Штатів, в яку входили медичні працівники, реабілітологи та механіки. Які, професійно підбирали інвалідні візочки під індивідуальні, і особливі потреби кожної людини з інвалідністю. Якщо потрібно було, то зразу, на міс ... Читать дальше »
Просмотров: 953 | Добавил: rogach3 | Дата: 2019-12-17 | Комментарии (0)

Господь дарує свято


Вся наша команда по особливому хоче подякувати Богові за подію, за яку молились не один рік. Наприкінці серпня, нашій команді вдалося провести п'ятиденний табір для людей і діток з особливими потребами, та їхніх сімей. Це були особливі та незабутні дні, як для команди, так і для тих, хто відвідував табір. Господь по особливому явив Свою милість та любов. На початку табору у нас було коштів тільки на два дні, і то при жорсткій економії, а завершили з надлишком коштів. Господь, на протязі табору, благословив на все потрібне, з надлишком. В програму табору
входили: молитва, прославлення бога співом та музикою, Слово Боже, смачний обід, ляльковий театр, ігри, конкурси, вікторини та цікаві ... Читать дальше »
Просмотров: 758 | Добавил: rogach3 | Дата: 2019-12-17 | Комментарии (0)

Тепло сердець зігріває оселі.


Хочемо познайомити вас з особливою людиною, з особливими потребами, з особливою долею, з особливими та дуже складними життєвими обставинами. Ми не будемо описувати причини та життєві обставини чому людина опинилась в таких складних життєвих лещатах, бо це буде історія довжиною в життя. Наша команда познайомилась з нею років два тому. Звати неї Л. Коли зайшли в будинок, зразу виникло питання, як тут можна жити людині. Перше враження: в будинку опалюють по чорному (Це коли багаття розкладають посеред кімнати і дим виходить через вікна та двері). Стіни та стеля були закопчені до такого стану, що не можна було розгледіти якого вони кольору, чи фарбовані чи то шпалери; у деяких вікнах не було скла і вони були запхані та завішані ганчірками. Двері також не зачинялися, і також були завішані простирадлами. Будинок опалювався цегляною дровяною грубою, яка чадил ... Читать дальше »
Просмотров: 804 | Добавил: rogach3 | Дата: 2019-12-17 | Комментарии (0)

Форма входа