Благо 

Ассоциация христианских медсестер и волонтеров "Благо"

Главная задача Ассоциации - научить христианских медсестер и волонтеров ведению здорового образа жизни, профилактике заболеваний, заботе о людях с психологическими и психосоматическими проблемами, детей и инвалидов а также палиативной помощи.


Приветствую Вас Гость • Регистрация • Вход
Мобильная версия | 02:36, Четверг, 25.4.2024
ru uk en
Главная » 2019 » Декабрь » 17 » Приклад служіння ближньому
17:14
Приклад служіння ближньому
Приклад служіння ближньому


По Божій милості та благодаті, нещодавно була можливість відвідати акцію «Колеса світу», яку проводила міжнародна громадська організація «Джоні та друзі». В програму входила дводенна конференція, де розглядалися особливості служіння для людей з особливими потребами, в світлі Слова Божого, та роздача інвалідних візочків для людей, які їх потребували. У нас було багато знайомств та спілкування. Були попередні домовленості про співпрацю. Господь благословляв ці дні по особливому. Але мене дуже вразила одна річ. Я, людина з інвалідністю з дитинства першої групи, також користуюсь візочком. Я там побачив команду фахівців, яка приїхала з Сполучених Штатів, в яку входили медичні працівники, реабілітологи та механіки. Які, професійно підбирали інвалідні візочки під індивідуальні, і особливі потреби кожної людини з інвалідністю. Якщо потрібно було, то зразу, на місці переробляли візочок під особливості та бажання людини. Я зразу відчув контраст та різницю, яка є в нашій країні, коли тобі дають візочок, який є в наявності, і ти повинен сам до нього пристосуватися. Тоді я зрозумів що ми, і я особисто, мало молимося за нашу країну, за нашу владу, за наші соціальні служби, за нашу громадськість. Я прийняв рішення збільшити молитви за те, щоб рівень обслуговування у нашій країні був ще кращий. Я, також, закликаю так чинити й інших, особливо тих, хто має в цьому потребу.

Я особливо вдячний місії «Джоні та друзі», та команді наших американських друзів, за їхнє щире служіння та особливий приклад любові до ближнього.


























Просмотров: 943 | Добавил: rogach3 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа