Благо 

Ассоциация христианских медсестер и волонтеров "Благо"

Главная задача Ассоциации - научить христианских медсестер и волонтеров ведению здорового образа жизни, профилактике заболеваний, заботе о людях с психологическими и психосоматическими проблемами, детей и инвалидов а также палиативной помощи.


Приветствую Вас Гость • Регистрация • Вход
Мобильная версия | 12:31, Пятница, 26.4.2024
ru uk en
Главная » 2019 » Декабрь » 17 » Тепло сердець зігріває оселі.
08:59
Тепло сердець зігріває оселі.
Тепло сердець зігріває оселі.


Хочемо познайомити вас з особливою людиною, з особливими потребами, з особливою долею, з особливими та дуже складними життєвими обставинами. Ми не будемо описувати причини та життєві обставини чому людина опинилась в таких складних життєвих лещатах, бо це буде історія довжиною в життя. Наша команда познайомилась з нею років два тому. Звати неї Л. Коли зайшли в будинок, зразу виникло питання, як тут можна жити людині. Перше враження: в будинку опалюють по чорному (Це коли багаття розкладають посеред кімнати і дим виходить через вікна та двері). Стіни та стеля були закопчені до такого стану, що не можна було розгледіти якого вони кольору, чи фарбовані чи то шпалери; у деяких вікнах не було скла і вони були запхані та завішані ганчірками. Двері також не зачинялися, і також були завішані простирадлами. Будинок опалювався цегляною дровяною грубою, яка чадила та коптила з усіх дірок, майже розвалювалася. Будинок був від'єднаний від електромережі. Взимку в будинку була мінусова температура. В минулому році молитвами та зусиллями команди вдалося під'єднати будинок до електромережі, засклити вікна, вставити двоє хороших, утеплених дверей, та оформити субсидію на дрова.
Дяка Богу, за Його велику милість. В цьому році нашій команді вдалося засвідчити про особливу Божу любов до цієї немічної людини: спільними зусиллями була збудована нова цегляна груба і тепер в будинку Л буде тепло та затишніше. Хотілось би відзначити Зінаїду Сергіївну і ту любов до ближнього, яка живе в її серці, яка і рухала всі ці добрі справи.


Посилання на відео:

Відео 1

Відео 2





















Просмотров: 793 | Добавил: rogach3 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа