Благо 

Ассоциация христианских медсестер и волонтеров "Благо"

Главная задача Ассоциации - научить христианских медсестер и волонтеров ведению здорового образа жизни, профилактике заболеваний, заботе о людях с психологическими и психосоматическими проблемами, детей и инвалидов а также палиативной помощи.


Приветствую Вас Гость • Регистрация • Вход
Мобильная версия | 19:08, Суббота, 27.4.2024
ru uk en
Главная » Архив материалов
« 1 2 3 »
Дякую Богу за таку можливість, яку Він дарував нам – здійснювати християнське служіння – турбуватися про наших ближніх. На Різдвяні свята наша команда Броварської районної організації ГО «Асоціація християнських медсестер і волонтерів «Благо» відвідала 10 сімей у смт Велика Димерка, Броварського району, в яких є люди з особливими потребами. Це давні наші друзі, якими ми, по мірі наших сил та можливостей, опікуємося і за яких ми турбуємося. Усі були раді нас бачити, у всіх був святковий настрій. Ми вручили їм продуктові набори. Це була неабияка підтримка для цих людей, а для декого єдина прикраса святкового столу. І тут хочеться згадати Святу Біблію:

"Я був хворий, і ви відвідали мене, я був нагий, і ви одягнули мене, я був голодний, і ви годували мене ... Коли ми зробили це, Господи? ... Коли ви зробили це для найменших з моїх братів (або сестер), ви зробили це для мене"

... Читать дальше »
Просмотров: 1102 | Добавил: rogach3 | Дата: 2019-03-14 | Комментарии (0)

В воскресенье я вместе с Гэри и Сьюзан Бауэр (компания Alpha Video Production), давними друзьями моими и отца Николая Ильницкого, приезжали в пгт Велика Дымерка, под Киевом, чтобы посетить динамичное служение протестантской церкви для людей с ограниченными возможностями (очень и очень необычное служение для этой культуры). Сначала мы пообедали с пастором Юрием и его семьей. Юрий, пастор и молодой отец, имеет ограничения движения в связи с церебральным параличом, председатель Броварской районной организации Ассоциации христианских медсестер и волонтёров «Благо», прошёл курс обучения на наших тренингах Ассоциации «Благо» и уже организовал группу медсестер-волонтёров для христианского служения в своей общине.

Церковное служение было таким вдохновляющим, очень креативным и полным безусловной любви к людям с ограниченными возможностями всех возрастов! Было пение, плюс изучение Библии, запоминание стихов на память, представление кукольного театра, б ... Читать дальше »
Просмотров: 984 | Добавил: rogach3 | Дата: 2019-03-12 | Комментарии (0)

Нещодавно Голова Черкаської обласної організації Асоціації християнських медсестер і волонтерів "Благо", медичний капелан протоієрей Ігор Лєсов провів тренінговий день у Черкаській мережі ЛЖВ (люди,що живуть з ВІЛ).
Головними темами тренінгу були: Як знайти свій сенс життя, щоб протистояти хворобі, та основи логотерапії Віктора Франкла. Спробували допомогти кожному учаснику знайти його "Заради чого?", щоб пережити випробування життя. Також говорили про важливість прихильності до АРТ- терапії, ставлення до проявів стигми та дискримінації. Важливий акцент був зроблений на питаннях духовності та віри. Отець Ігор переконаний, що духовний супровід ЛЖВ є важливим напрямком Християнського служіння і Милосердя до ближнього.

За результатами тренінгу було запропоновано проводити такі заходи періодично.


Просмотров: 924 | Добавил: rogach3 | Дата: 2019-03-12 | Комментарии (0)

Божья любовь даёт силы для служения людям. Иногда нам трудно служить. Но Господь помогает нам стремиться показать Его любовь среди многих возможностей для служения. Иисус готов был выполнить самую грязную работу для Своих учеников: вымыть их перепачканные ноги. Помогать людям с инвалидностью - это не бремя, а возможность отразить служение Иисуса Христа и Его любовь. Когда нас о чем то просят, будем видеть в этом возможность стать более похожим на Того, Кто послужил нам и отдал за нас жизнь.
В 2016 г. в г. Запорожье в рамках международного проекта «Берег надежды», которую внедряет общественная организация «Ассоциация христианских медсестер и волонтеров «Благо», была создана волонтёрская мобильная группа. Мы взяли на обслуживание на дому тяжело больных и одиноких людей. Большое значение для успешной работы нашей мобильной группы имело то, что мы прошли специальные тренинги на базе ОО «Благо» в пгт. Коцюбинское под Киевом, получили в качестве гуманитар ... Читать дальше »
Просмотров: 1022 | Добавил: rogach3 | Дата: 2019-02-27 | Комментарии (0)

15 - 17.02.2019 р. у смт. Коцюбинське на базі Центру реабілітації та соціального розвитку «Логос» відбувся черговий семінар «Теоретичні та практичні аспекти формування, збереження і зміцнення здоров'я в Християнському служінні» в рамках навчального курсу «Основи Християнського служіння. Значення і роль медичних працівників та волонтерів».

Організувати триденний семінар так, щоб по приїзду не було ні краплі втоми, а навпаки маса позитиву - це мистецтво, і наші керівники ГО «Асоціація християнських медсестер та волонтерів «Благо» отець Миколай Ільницький, Памела Д'андре та Анатолій Царенко впоралися неймовірно круто! Сама атмосфера, коли збираються християни різних конфесій, як одна команда, в мене створює враження, що так збиралися перші християни. Перед нами купа викликів, у нас немає бажаних ресурсів, але є неймовірно сильне бажання служити людям, змінити цей світ, і ми вкотре це зробимо.
Просто виступають сльози, коли я бачу молоду лі ... Читать дальше »
Просмотров: 952 | Добавил: rogach3 | Дата: 2019-02-24 | Комментарии (0)

Партнёрство во имя помощи ближним


Что может быть лучше, чем видеть радостные лица людей, которые нечасто испытывают это чувство, в связи с тем, что, находясь в тяжёлых жизненных обстоятельствах более подвержены унынию, горечи и чувству одиночества.
Нас, команду Запорожской областной организации ОО «Ассоциация христианских медсестёр и волонтеров «Благо» это не оставляет равнодушными и заставляет двигаться вперёд - оказать помощь и поддержку таким людям. Объединившись, это можно сделать более эффективно.
Благодаря БО «МЦ «Тема», которая предоставила гуманитарную помощь, Запорожская областная организации Ассоциации «Благо» раздала малообеспеченным семьям, людям с инвалидностью и другим нуждающимся в г. Запорожье большой объём гуманитарной помощи в виде вещей и продуктов питания. Посылки с гуманитарной помощью были также отправлены в районные организации Ассоциации «Благо ... Читать дальше »
Просмотров: 1106 | Добавил: rogach3 | Дата: 2019-01-08 | Комментарии (0)

Гуманітарна допомога наркологічному диспансеру

Коли людина обирає допомогаючу професію, вона очікує змінити цей світ на краще, відчувати те дивне почуття радості і піднесення через врятоване життя. Якою, в цьому плані, є така галузь медицини, як наркологія? Зі 100 людей, у кращому випадку 3-5 зможуть підтримувати тверезість більше 3-х років. Хтось не зможе і 10 днів. Чи прийдуть ці троє до свого лікаря-нарколога з квітами, фотографіями дітей, які народилися завдяки тому, що у найважчі часи той врятував життя? Добре, якщо так. А що робитимуть інші 95%? Хворіти на страшну хронічну хворобу – алкогольну залежність. Однією з характерних симптомів цієї хвороби на першій стадії є заперечення – «Я – не алкоголік». Але що означає цей термін у підручнику для лікарів? Це – нервовість, постійне невдоволення, агресія, погрози, зриви у запої, це – справжнє горе для сім’ї і втрати для суспільства. І це робить не людина, це робить хвороба з люди ... Читать дальше »
Просмотров: 1133 | Добавил: rogach3 | Дата: 2018-12-13 | Комментарии (0)

Нещодавно Памела Дандре, голова Наглядової ради та Наталія Лола, член Правління ГО «Асоціація християнських медсестер і волонтерів «Благо» відвідали смт. Велика Димерка Київської області, щоб підтримати та надихнути групу волонтерів ГО «Благо», поділитися досвідом, а також обговорити питання про створення районного осередку ГО «Асоціація християнських медсестер і волонтерів «Благо». Були проведені установчі збори, на яких головою Броварської районної організації ГО «Асоціація християнських медсестер і волонтерів «Благо» Київської області обрано Юрія Рогача, а заступником - Зінаїду Стеценко.
Потім Памела Дандре та Наталія Лола разом з групою волонтерів ГО «Благо» провідали тяжко хворого Вакуленко Діму та його маму Тоню. Діма з дитинства хворіє на ДЦП тяжкого ступеня, повністю прикутий до ліжка, майже не взмозі говорити, але все розуміє і всім цікавиться та за всіх молиться.
... Читать дальше »
Просмотров: 1187 | Добавил: rogach3 | Дата: 2018-11-12 | Комментарии (0)

Міжнародна конференція «За межею страждань»

12-14 жовтня 2017 року до Луцька завітали більше ніж 300 християн із різних куточків України, Білорусії, Румунії та Сполучених Штатів Америки, аби взяти участь у міжнародній конференції «За межею страждань». Делегація Асоціації християнських медсестер і волонтерів «Благо» теж мали щасливу нагоду взяти участь у конференції.

Головна тема, що упродовж трьох днів конференції зачіпала наші серця, розум і душі, завдяки чудовим лекціям, які проводив директор відділення теологічної освіти місії «Джоні та друзі» Бен Родез, – біблійна основа служіння людям з інвалідностями та ефективне служіння церкви людям із особливими потребами. Основні запитання, на які учасники конференції прагнули разом знайти відповіді – що ж таке інвалідність, страждання та чому потрібно служити людям з інвалідностями? Як сприймали і ставилися до людей з особливими потребами у періоди Старого й Новог ... Читать дальше »

Просмотров: 3656 | Добавил: melnikoff | Дата: 2017-11-02 | Комментарии (0)

Урочиста церемонія нагородження Орденом Святого Пантелеймона

9 серпня 2017 р., у день, коли вшановують святого Цілителя Пантелеймона, керівники ГО «Асоціація християнських медсестер і волонтерів» Памела Дандре і Анатолій Царенко взяли участь в урочистій церемонії нагородження Орденом Святого Пантелеймона, яка відбулася в Національній філармонії України. Ордена святого Пантелеймона були удостоєні 5 медиків, яких обрали з-поміж 160 кандидатів з усіх регіонів України. Кращих медиків спочатку пропонувала громадськість, а переможців визначали таємним голосуванням спеціальна рада. Місія цієї відзнаки – достойно оцінити важку подвижницьку працю тих, хто щодня оберігає наше здоров’я та рятує людські життя.

Також у день Цілителя Пантелеймона у найбільшій українській святині Софійському соборі відбулося Богослуж ... Читать дальше »

Просмотров: 4115 | Добавил: melnikoff | Дата: 2017-08-20 | Комментарии (0)

1-10 11-20 21-25

Форма входа